Koko perhe viihtyy

Luonnonkaunis Kokemäenjoki halkoo Ulvilan keskustan luoden oman pikantin lisänsä kaupunkikuvaan. Uimaranta ja pienvenesatama värittävät kesäistä keskustaa. Mato-ongelle ja mattopyykillekin pääsee ihan ydinkeskustassa!

Ulvila on keskiajalla perustettu ja Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki. Historiallinen perintö elää kaupungissa muun muassa jokavuotisilla Hansamarkkinoilla. Ainutlaatuinen keskiaikainen kirkko on yksi ihastelluimmista turistikohteista, mutta myös aktiivisessa viikottaisessa käytössä. Moni onnellinen pari saa toisensa joka vuosi upeassa kivikirkossa, valkoiseksi kalkittujen holvikaarien alla.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Ulvilaa halkoo sekä valtatiet 2 että 11. Ulvilan keskustasta Poriin autoileekin alle 10 minuutissa. Lentokentälle on matkaa alle 10 kilometriä, rautatieasemalle samoin. Mäntyluodon merisatama syväväylineen on noin 30 kilometrin päässä. Mahtavat kevyenliikenteenväylät joka suuntaan tarjoavat ainutlaatuiset retkeily- ja virkistysmahdollisuudet. Moni ulvilalainen taittaakin työmatkansa polkupyörällä.

Yritys-Suomi
Ota yhteyttä:



Ulvilan kaupunki 

kaupunginjohtaja,
elinkeinovastaava Jukka Moilanen
jukka.moilanen@ulvila.fi
p. (02) 6774 610

gsm. 050 3672 617

Ulvilan kaupunki

Loukkurantie 1
PL 77
28401 ULVILA
p. 02 677 4511
etunimi.sukunimi@ulvila.fi
Palaute

 

Verkostoidu Porin Seudulla -hanke